Asianajotoimisto J. Rajamäki Oy

Rakennusongelmat

Asianajotoimisto J. Rajamäki Oy on erikoistunut rakentamiseen sekä rakennusten kosteusvaurioiden ja home-ongelmien vastuukysymyksien selvittämiseen ja hometalojen oikeudenkäynteihin

Kokoamaamme lisätietoa aiheesta löydät myös seuraavilta sivuilta:

Rakennusten kosteusvaurioiden taustalla on usein virheitä rakennuksen suunnittelussa, selkeitä rakentamisvirheitä tai kosteusvauriot voivat olla myös asukkaiden käytöllään aiheuttamia vahinkoja. Kosteusvaurioitunut rakennus eli hometalo aiheuttaa aina haittaa rakennuksen käyttäjille. Terveyshaitat ilmenevät mm. silmien ja hengitysteiden ärsytysoireina, hengitystietulehduksina ja allergioina. Terveyshaitat korjaantuvat vain korjaamalla kosteusvaurio.

Asuntokaupassa kuntokartoituksista huolimatta rakennuksesta voi löytyä kosteusvaurioita ja home-ongelmia. Koska vaurioiden korjaaminen on yleensä kallista ja aikaa vievää, tämä herättää ensimmäisenä aina kysymyksen, kuka on vastuussa rakentamisen virheistä eli kuka maksaa vahingon korjaamisen. Ota yhteyttä ja kysy meiltä neuvoa asiaan!

Me Asianajotoimisto J. Rajamäki Oy:ssä olemme erikoistuneet hoitamaan kosteusvaurioiden ja hometalojen vastuukysymyksiä

Olet sitten asunnon myyjä tai ostaja, taloyhtiö tai rakentaja, yritys tai yksityinen, voit aina kääntyä puoleemme ongelmasi kanssa. Tärkeintä asiassa on aina selvittää seikkaperäisesti vaurion lähde, jotta vältytään turhilta kuluilta ja korjauksilta sekä ei yli- tai aliarvioida ongelman vakavuutta. Lähtökohta on aina asian perusteellinen selvittäminen ja sen jälkeen korjausten arviointi. Tärkeätä on tällöin myös dokumentoida vauriot, vahingot sekä aiheutuvat kustannukset siltä varalta, että asiassa syntyy riita. 

Monet asiat sovitaan jo ennen pidettävää oikeudenkäyntiä, kun asianajaja ottaa yhteyttä toiseen osapuoleen esitellen asiakkaansa vaatimuksen. Riidan synnyttyä hoidamme luonnollisesti kaikki rakennus-, hometalo- tai kosteusvaurio-oikeudenkäynnit – ota yhteyttä, niin neuvomme ja selvitämme ongelmasi.