Asianajaja Jyväskylä

Kysy, niin tiedät oikeutesi!

ASIANAJOTOIMISTO J. RAJAMÄKI OY

Asiantunteva ja kokenut henkilökuntamme palvelee sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä
kaikissa lakiasioissa sekä oikeudenkäynneissä Jyväskylässä. Mikäli asia osoittautuu sellaiseksi, että lainopillinen neuvonta on tarpeen, ota yhteyttä.

Selvitämme myös asiaan liittyvien kustannusten korvausta joko oikeusavusta tai oikeusturvavakuutuksesta. Valtaosa asiakkaistamme saa korvausta ainakin toisesta.

Kokenut kumppani hoitamaan kaikki yrityksesi lakiasiat Jyväskylässä

Meidän asianajajilla ja lakimiehillä on pitkä kokemus yritysten lakiasioiden hoitamisesta. Hoidamme puolestanne mm. sukupolvenvaihdoksia, yrityssaneerauksia, työasioita ja yritysjärjestelyjä. Perimme myös saatavat puolestasi.

Voitte jättää yrityksenne kaikkien oikeudellisten asioiden vastuun meille, jonka lisäksi voimme hoitaa yksittäisiä asioita aina tarpeenne mukaan.

Tarjoamme lakiapua yrityksenne jokaiseen tilanteeseen pyrkien löytämään aina parhaan ratkaisun liiketoimintanne kannalta
tapauskohtaisesti.

Yritysten lakiasioiden hoitaminen Jyväskylän alueella

  • yritysten perustaminen, sulautuminen ja jakautuminen
  • yhtiön johdon vastuukysymykset
  • sopimusasiat ja rakennusurakka-asiat
  • vahingonkorvausasiat
  • verotus
  • selvitysmenettely, yrityssaneeraus, konkurssi
  • työoikeudelliset asiat
  • perintä

Tarvitsetteko kokenutta asianajajaa auttamaan yrityksenne juridisissa asioissa? Odotamme yhteydenottoanne ja olemme valmiita auttamaan.

Autamme Jyväskylässä yksityishenkilöitä kaikissa oikeudellisissa asioissa

Elämässä tulee joskus eteen tilanteita, joissa tarvitaan asianajajan apua. Kokenut henkilökuntamme auttaa asioiden ratkaisussa. Kysy lisää niin tiedät oikeutesi eri elämäntilanteissa.

Hoidamme ammattitaidolla kaikki oikeudenkäynnit. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää siitä, miten voimme auttaa sinua viemään omaa asiaasi oikeuteen tai miten toimitaan, kun olet saanut haasteen oikeudenkäyntiin.

Selvitämme aina mahdollisuutesi saada oikeusapua tai korvausta oikeusturvavakuutuksesta.